• pagetitle pagetitle pagetitle

Algemene voorwaarden

Verkorte voorwaarden:
- Aankomst en vertrek is mogelijk op elke dag van de week.
- Inchecken tussen 15:00-20:00 uur / uitchecken voor 10:00 uur
- Minimale verblijfsduur 7 nachten.

Reservering en betaling
Na de reservering sturen wij je hiervan een bevestiging per e-mail met een betaalverzoek en een kopie van onze algemene voorwaarden. Wij vragen een aanbetaling van 50% die uiterlijk 7 dagen na deze e-mail bevestiging voldaan moet zijn. Pas als de aanbetaling door ons is ontvangen, is de reservering definitief. Totdat de aanbetaling is voldaan kunnen zowel de gast als Borgo il dolce far niente zonder verdere restricties of kosten van de reservering afzien. Na ontvangst van de aanbetaling ontvang je een tweede betaalverzoek voor de restantbetaling. Deze dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van jouw verblijf te zijn voldaan. Bij een boeking binnen de termijn van 6 weken dient de totale reserveringssom per direct te worden voldaan.

Annulering door huurder
In geval van annulering meer dan 6 weken voor aanvang van het verblijf zal 50% van de aanbetaling worden terugbetaald. Bij een annulering binnen de termijn van 6 weken zal geen terugbetaling plaatsvinden. Wij adviseren daarom om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Omdat je rechtstreeks bij ons boekt, zijn enkel de voorwaarden van Borgo il dolce far niente van toepassing. Verwijzing naar andere voorwaarden zoals van ANVR of SGR is dan ook niet mogelijk.

Annulering door Borgo il dolce far niente
In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, kunnen wij de reservering opzeggen. Hieronder verstaan wij dat bijvoorbeeld dat het huis niet meer geschikt is voor verhuur door bijvoorbeeld (natuur)rampen of dat het huis niet meer beschikbaar is door een dubbel geplaatste reservering. In dit geval gaan wij over tot terugbetaling van de reeds geheel of gedeeltelijk betaalde huurkosten zonder enige schadevergoeding. Wij zijn niet aansprakelijk voor de kosten van eventuele diensten die door de huurder zelf gereserveerd zijn zoals vliegtickets, autohuur, bootovertocht, bus-/treinreizen en dergelijke.

Aansprakelijkheid
Alle risico’s m.b.t. een verblijf bij Borgo il dolce far niente zijn voor rekening van de gasten. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of persoonlijk letsel, verlies of diefstal van welke aard dan ook, berokkend aan de gasten of veroorzaakt door andere gasten. Borgo il dolce far niente is ook niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gasten. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gasten. Borgo il dolce far niente is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van natuurrampen, aanslagen, stakingen, geweldplegingen of ongevallen. Wij adviseren daarom om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Gebruik accommodaties
Je bent van harte welkom gebruik te maken van de accommodaties van Borgo il dolce far niente. Het ter beschikking stellen en het gebruik van de accommodaties geschiedt op basis van wederzijds vertrouwen en respect voor elkaars eigendommen. Wij verwachten dat de inventaris in dezelfde staat achter wordt gelaten zoals je het aantrof ten tijde van aankomst. Het is niet toegestaan met meer personen in één van de accommodaties te verblijven dan waarvoor deze bedoeld en betaald is.

Roken en huisdieren
Onze accommodaties zijn geheel rookvrij. Roken in de accommodaties is niet toegestaan. Toch roken? Doe dit dan buiten en houdt rekening met onze andere gasten. Hoewel wij zelf in bezit zijn van een kindvriendelijke Labradoodle, zijn meegebrachte huisdieren niet toegestaan.

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.