• pagetitle pagetitle pagetitle

Bereikbaarheid

Ons adres voor navigatie is
Contrada Cantalupo 9
60034 Cupramontana AN (Poggio Cupro)
GPS Coördinaten: 43.45988, 13.07646


Vliegen

Er zijn diverse manieren ons per vliegtuig te bereiken. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Weeze (DU) - Ancona (25 autominuten, Ryan Air)
Brussel Charlois (BE) - Ancona (25 autominuten, Ryan Air)
Amsterdam - Bologna (140 autominuten, KLM)
Eindhoven - Bologna (140 autominuten, Ryan Air en Transavia)
Weeze - Pescara (130 autominuten, Ryan Air)
Brussel Charlois (BE) - Pescara (130 autominuten, Ryan Air)
Rotterdam - Perugia (55 autominuten, Transavia)
Brussel Charlois (BE) - Perugia (55 autominuten, Ryan Air)

De snelste manier van vliegen is via het vliegveld bij Ancona. Het vliegveld van Ancona (Falconara) ligt op 25 autominuten van onze borgo. Ryanair vliegt vanaf vliegveld Düsseldorf/Weeze, net over de grens bij Nijmegen, naar Ancona en via Charleroi (Brussel) ook naar Ancona. Kijk voor actuele vliegmogelijkheden op Ryan Air

Vanaf Rotterdam vertrekken er vluchten met Transavia naar Perugia (55 autominuten vanaf onze borgo). Meer informatie is te vinden op Transavia

Andere mogelijkheden zijn vanaf Eindhoven met Ryanair of KLM (KLM) naar Bologna (op 2 uur en 20 minuten autominuten) en er zijn ook verschillende maatschappijen o.a. ITA Airways (ITA Airways) die vliegen tussen Amsterdam en Pescara (op 2 uur en 10 autominuten)

Op de website Vliegen en parkeren kun je heel eenvoudig de parkeermogelijkheden- en kosten van de verschillende luchthavens bekijken en tevens reserveren. Super handig!

Auto
De snelste route vanuit centraal Nederland naar Cupramontana is via de Gotthard tunnel in Zwitserland en vervolgens via Milaan en Bologna naar Ancona. Wil je de Gotthard tunnel liever vermijden dan is de route langs Liechtenstein een prima alternatief (afhankelijk van de verkeersdrukte 1 uur langer reistijd). Bij Ulm (Duitland) gaat het recht naar beneden langs Liechtenstein naar Lugano. Via Oostenrijk is ook een mogelijkheid via grensovergang Reutte en vervolgens via de Brenner naar Bozen-Verona-Bologna (ruim een uur langer reistijd).  

Wil je onderweg graag overnachten dan kunnen wij Como van harte aanbevelen. Como is een charmante stad met gezellig centrum en diverse overnachtings- en eetgelegenheden. Het ligt net over de Zwitserse grens in Italië aan het Comomeer en vanaf Como is het nog ongeveer 5 uur rijden naar onze borgo. 

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.