• pagetitle pagetitle pagetitle

Even voorstellen...

Wij zijn Ivo en Jessica en besloten enkele jaren geleden al dat wij het spreekwoordelijke roer wilden omgooien. Ivo werkte ruim 25 jaar in de ICT maar eigenlijk zit hij het liefst het hele jaar buiten met zijn handen in de tuinaarde. En laat daarin nou net zijn verborgen talent liggen. Hij heeft van meerdere tuinen een waar mediterraan paradijs weten te maken, dus dat komt in Italië op ons grondstuk van 3000m² ook zeker helemaal goed.

Na haar opleiding Toerisme is Jessica aan de slag gegaan bij een projectontwikkelaar in buitenlands onroerend goed. Verkoop, verhuur en beheer van tweede woningen behoorden tot het takenpakket. Na een omscholing is Jessica de afgelopen 15 jaar werkzaam geweest als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Samen een kleinschalig gastenverblijf runnen in Italië was onze droom. Voor onze gasten een plek creëren waar ze het “il dolce far niente” (het zalige nietsdoen) kunnen ervaren. Een plek die het ultieme gevoel geeft van ontspanning en genieten van het goede leven met zon, wijn en goed authentiek Italiaans eten. "Komen als gast en vertrekken als vriend", we konden het ons al helemaal voorstellen. Maar voordat het dan ook echt zover is ben je toch al gauw een aantal jaren verder. Een emigratie gaat namelijk gepaard met een gedegen voorbereiding. Je komt er al snel achter dat de regels en gebruiken in Italië heel anders zijn dan in Nederland. En dan is het uiteindelijk zover, in december 2022 is het toch echt tijd om familie en vrienden achter te laten, banen op te zeggen en alle zekerheden los te laten. We gaan onze droom werkelijkheid maken! Over onze achtbaanrit van de laatste paar maanden vertellen wij je graag verder als je bij ons bent.

Benvenuti nel nostro Borgo il dolce far niente!

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.