• pagetitle pagetitle pagetitle

Fietsen

Bij ons om de hoek in en rondom het Parco Naturale Gola della Rossa vind je vele schitterende fiets- en mountainbike routes. De routes variëren van makkelijk en kort tot aan pittige routes met behoorlijke hoogteverschillen die meer bedoeld zijn voor de ervaren fietsers. De routes lopen door prachtige natuur en door pittoreske dorpjes en er zijn altijd wel mogelijkheden voor een tussenstop voor de lunch of een echte Italiaanse cappuccino of espresso. Zowel met de racefiets of mountainbike, de sportieve avonturier kan hier goed aan zijn trekken komen.

Omdat de zomers heet zijn is het beter om te fietsen in het voor- en najaar. Bij onze borgo heb je voldoende mogelijkheden om je materiaal te onderhouden en schoon te maken.

Voor fietsroutes en fietsverhuur in Cupramontana: Routes en verhuur Cupramontana

Op de website van Komoot: Komoot fietsroutes  kun je snel en makkelijk verschillende fietsroutes in de regio vinden. In het drop-down menu kun je selecteren of je routes voor de tourfiets, racefiets of mountainbike zoekt.

Hou je van uitdagende MTB routes in het Sibillini gebergte kijk dan zeker even hier: Sibillini MTB

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.