• pagetitle pagetitle pagetitle

Golfen

Als je aan zonnige golf bestemmingen denkt, zal je niet direct aan De Marken denken waarschijnlijk. Toch zijn er aantal goede mogelijkheden om deze sport te beoefenen. We hebben er een paar op een rijtje gezet:

Conero Golf Club

De bekendste en grootste baan is de Conero golf club (62km, 45 autominuten) met een 18 holes baan. Het ligt aan de rand van natuurgebied Monte Conero en je kunt er in een mooie glooiende omgeving heerlijk golfen. Bijna zeventig hectare golfterrein waar brem, aardbeibomen, eiken, tamarisken en kersenbomen de achttien holes van de championship course en de vijf holes van de executive course omringen.

Meer informatie vind je op de website: Conero Golf Club

Golf Club I Lauri

De baan (9 holes) van de Golf Club I Lauri (120km, 80 autominuten) bevindt zich in een smalle vallei met een beek die enkele holes in de baan doorkruist. De moeilijkheidsgraad van de baan wordt niet zozeer vertegenwoordigd door de lengte als wel door enkele smalle en soms hellende fairways, dichte vegetatie en de aanwezigheid van de beek, vooral bij holes 2 en 4. Vanaf de tee van hole 8, heb je een prachtige uitzicht op de Adriatische Zee.

Meer informatie op de website: Golf Club I Lauri

Antognolla Golf

Antognolla (100km, 90 autominuten) is één van de meest spectaculaire en uitdagende golfbanen in Italië. De achttien holes van Antognolla hebben lange, met kliffen omgeven fairways, prachtige waterhindernissen en grote, golvende greens. Ontworpen door de beroemde ontwerper Robert Trent Jones Junior is de Antognolla een geweldige baan voor golfers van alle niveaus. In 2020 en 2021 werd de golfbaan bij de World Golf Awards verkozen tot beste golfbaan van Italie.

Website van de golfbaan: Antognolla Golf

Torrenova Golf

De golfbaan Torrenova Golf in Potenza Picena (80km, 60 autominuten) bestaat uit 9 championship holes, een driving range met overdekte plaatsen en een putting green. De totale oppervlakte van de baan is 35 hectare.

Website van de club: Torrenova Golf

Montegiove Golf Club

De kleinschalige Montegiove Golf Club in Fano (80km, 55 autominuten) ligt in het uitgestrekte park van het Castello Montegiove Country House. Hier zijn 6 holes, een 230 meter driving range, een putting green en een pitch and putt baan gecreëerd. 
Meer info vind je op de website: Montegiove Golf Club

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.