• pagetitle pagetitle pagetitle

Winkelen

Schijnt de zon misschien een keer niet of is het voor jou als shopaholic de hoogste tijd een voor jou nog onbekende winkelstad te verkennen? Ook dan kun je terecht in Le Marche. De regio staat van oudsher bekend om de schoen- en textielindustrie. Over het algemeen geldt dat zoals in heel Italie de winkels ‘s middags tussen ongeveer 12 uur en 16 uur gesloten zijn. Daarna zijn de winkels vaak wel weer geopend tot laat in de avond. In de kleine dorpen zijn vaak verrassend leuke winkeltjes te vinden met lokale lekkernijen of mooie schoenen.

Centro Commerciale Conero

Centro Commerciale Conero

Vlakbij Conero ligt op een industrieterrein het Centro Commerciale Conero (55km, 40 autominuten). In dit overdenkte winkelcentrum zijn 42 winkels gevestigd. Van electronica tot schoenen, je kunt er alles wel vinden. Dit winkelcentrum ligt overigens op een groot industrieterrein waar je nog meer electronica en kledingwinkels zoals Globo kunt vinden. 
Meer info vind je op Centro Commerciale Conero 

Castagno Village

Castagno Village

In Castagno Village (92km, 60 autominuten) vind je 7500 vierkante meter aan mode, stijl en design. In het overdekte winkelcentrum zijn winkels van prestigieuze Italiaanse modemerken te vinden. Een bezoek aan Castagno Village is natuurlijk ook prima te combineren met een bezoek aan Civitanova zelf, een belangrijke industrie- en havenplaats aan de Adriatische kust. Meer informatie op de website van Castagno Village

Il Cuore Adriatico

Il Cuore Adriatico

Ook in Civitanova ligt Outletcenter Il Cuore Adriatico (85km, 50 autominuten). Natuurlijk prima te combineren met Castagno Village een paar minuten verderop. je vindt er niet alleen mode en schoenen maar er zijn ook enkele eet- en drinkgelegenheden. Meer info vindt je op de website Il Cuore Adriatico

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.